Har du travlt til hverdag?

Mange af os kender det med at skulle hurtigt ud af døren om morgenen, og komme sent hjem om aftenen. Og selv når man er hjemme virker det som om at der aldrig er tid til andet end de opgaver man har sat sig for. Derfor kan det også være svært at overskue at skulle lave hjemmelavet mad, når tiden er knap. Mange ender med at bestille takeaway og det kan du sikkert også genkende selv. At når hverdagen bliver lidt for presset, så er nemme løsninger bare lidt sjovere at gå til. Men tit ender man med at bestille meget usundt og snacke en masse i løbet af dagen, fordi det virker nemmere at købe noget usund for hurtig energi. Men du kan heldigvis godt få hurtig og nem mad, som er sund på samme tid. 

Sund takeaway

Målet med Sund Take Away er at give dig en mulighed for at få en nemmere og sundere hverdag. Måske har du allerede hørt om måltidskasser, hvor man får tilsendt madvarer direkte til døren og en opskrift til at lave det. Sund Takeaway er også en slags måltidskasse, men hvor det er gjort endnu nemmere for dig. Det er nemlig sunde færdiglavede retter som bliver leveret lige til din dør, det kræver bare at du varmer dem op. Alle retterne har masser af næring og sunde vitaminer og mineraler i. Du kan også læse næringsværdien i alle retterne for at kunne finde ud af hvor mange kalorier og makronæringsstoffer af forskellige slags du indtager i løbet af dagen. 

Du kan bestille måltider hele fem dage om ugen, og flere måltider om dagen hvis du skulle have lyst. Så kan du tage dem med på arbejde og spise et derhjemme, eller have til dagen efter. Det er en nemmere og sjovere måde at få mere sund mad ind i din hverdag. Så behøver du nemlig kun stå for maden selv i weekenden, og kan have alt andet sørget for dig. Sund takeaway tror nemlig på at det ikke skal være besværligt at få lækker og sund mad og få en sundere livsstil.

Der findes fire forskellige måltidkasser fra Sund Takeaway nemlig: Slankekassen, Hverdagskassen, Familiekassen og Kickstarterkassen, der alle vil have forskellige fokusser og passe ind i forskellige hverdage. Du kan her få leveret en hel dagsmenu med fire retter som vil holde dig mæt hele dagen lang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *