Hos Ecit kan vi tilbyde en stabil IT hosting til din forretning, som matcher lige netop din virksomhed og dine behov. Vi vil altid sørge for at dit IT setup understøtter dine forretnings ambitioner, så har du fokus på bolig, investering og kultur, så kan vi hos Ecit sikre at dit setup er skræddersyet efter disse kritetier. Læs med her hvor vi giver en introduktion til hvordan vores server hosting giver løsninger til din forretning, alt efter om din forretning er inden for bolig, investering eller måske kultur, for vi har en løsning på det hele. Du kan også gå direkte ind på vores hjemmeside Hosting af server og kontakte os allerede i dag!

Pakkeløsninger efter dit behov

Vi kan tilbyde forskellige pakkeløsninger, som helt sikkert passer til din virksomheds behov. Disse pakkeløsninger kan tilpasses alt efter hvad din forretning fokuserer på, så fokuserer du for eksempelvis på bolig, indretning eller kultur så vil vores setup styrke dine ambitioner. De pakkeløsninger, som vi kan tilbyde, er følgende:

  1. Basic: Basispakken giver jer en dedikeret server via en firewall, som inkluderer trafik til datacenter. Det betyder, at du ikke deler jeres lagerkapacitet eller hukommelsesressourcer, men at du får  grundlæggende infrastruktur via vores eget datacenter. Hertil er inkluderet netværk, storage og serverhardware, som holdes kørende hele døgnet rundt. 
  2. Operations: Operationspakken indeholder en dedikeret server via en firewall med trafik til datacenter, men dertil også drifts service, så vi overvåger og vedligeholder din server. Dette inkluderer at vi altid kontrollerer for opdateringer. Vi kan levere drifts servicen i forskellige tidsrum, alt efter jeres behov. Derudover får du backup service, altså vi sørger for at sikkerhedskopiere, vedligeholde og overvåge.
  3. Complete: Completepakken give jer både en dedikeret server via en firewall med trafik til datacenter, drifts service og backup, og endda også fri support og rådgivning fra vores konsulenter. Vi står derfor altid klar hvis du har spørgsmål eller ønsker om for eksempel vedligeholdelse, ændringer eller tilføjelser. Vi kan tilbyde rådgivende statusmøder, så vi hele tiden kan tilpasse vores service til dig. Denne service kan tilbydes i forskellige tidsrum efter dit behov.

Sikkerheden er i top hos os

Uanset hvilken pakkeløsning du vælger til din virksomhed, så kan du med Ecit med sikkerhed vide, at med os som server host garanterer din sikkerhed ved konstant overvågning og opdateringer, så vi kan med god samvittighed garantere, at vi aldrig går på kompromis med data sikkerheden. 

Tjek derfor vores hjemmeside Hosting af server ud nu!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *